2017-06-24T14:48:21+02:00

Baloney Trumpets

Ik ken trompettisten als mannen (vooral mannen) die altijd bezig zijn met spullen. Ze hebben veel overeenkomsten met sologitaristen. 100 effecten en nog de verkeerde sokken aan. Altijd smoesjes en altijd aan elkaars toeter sabbelen.

Van alles

Ik doe ook van alles

Vooral de dingen die je niet in een hokje kunt plaatsen, kom maar op! Ik kan daar wel chocola van maken.

Kun je dat wel maken?

Het is als met goede komieken; het is de timing die het verschil maakt. Woorden kunnen op papier schokkend en ongenuanceerd lijken maar het is het timbre, de frasering en de melodie in de stem, de nanoseconde wachten en de blik in de ogen die ervoor zorgen dat de toehoorder in de lach schiet.

Mensen pruimen mij of ze pruimen me niet en dat is waar ik me na al die jaren bij heb neergelegd. Dat maakt het leven eigenlijk vrij simpel.

Spelen met taal

Spelen met taal blijkt ook een hobby van me.

“The moment when it comes to mind; the rhythm and the rhyme”. Een mooie quote van Mick Jagger die heel veel zegt over het genoegen van bedenken.

Deze website, waarin ik mezelf omschrijf of beschrijf, vind ik, met afstand, het moeilijkste schrijfwerk dat ik ooit aan de hand heb gehad. Als het voor een ander is dan schud ik het zo uit de mouw. Anderen en wat ze doen beschrijven gaat me heel goed af. Mezelf beschrijven blijft een enorme kluif

Schrijven is een van de mooiste creatieve uitingen.